Facials

Wilt u ontspanning, de huid verbeteren en af van een huidprobleem? De gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Puur 5 in Haelen zijn van hoge kwaliteit. Voor de gezichtsbehandelingen gebruiken wij het merk levissime.

Waarom een gezichtsbehandeling?

Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderden, denk aan stress, roken, milieu, zonschade, hormonen en verkeerd gebruik van cosmetica. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Bij levissime werken we met een methode waar aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Er is geen standaard behandeling. De producten die tijdens de behandeling gebruikt zullen worden kiezen we op het moment van behandelen uit.

Wat is een gezichtsbehandeling?

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en heerlijk te ontspannen. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Ook is het een ontspannen moment met een doel, dat is waar het Schoonheidsalon Puur 5 om draait. Omdat ieder persoon uniek is,  is elke behandeling verschillend en aan u aangepast. Er is geen standaard behandeling. De producten die tijdens de behandeling gebruikt zullen worden kiezen we op het moment van behandelen uit. Samen kijken we welke behandelmethode goed bij uw wensen past om te zorgen dat het beste resultaat wordt bereikt. Alle producten worden masserend aangebracht voor ontspanning van begin tot eind.

Schoonheidssalon Puur 5 is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS, zodat u verzekerd bent van een professionele gezichtsbehandelingen.

Verschillende behandelingen:

  • Mini behandeling
  • Complete behandeling
  • Acne behandeling
  • Anti-pigment behandeling
  • White Diamond anti-age behandeling
  • Deluxe behandeling
  • Bellabaci cupping
  • Vip behandeling

Kijk voor meer informatie over de behandelingen en prijzen bij de prijslijst.

Interesse in een gezichtsbehandeling in onze salon in Haelen, Limburg? Neem dan contact met ons op.