Over Puur 5

Welkom bij Schoonheidssalon Puur 5 in Haelen. Ik ben Kristy Gommans, eigenaresse van Schoonheidssalon Puur 5. Sinds 2015 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en beoefen ik mijn vak met veel passie en ambitie. In 2016 ben ik mijn eigen schoonheidssalon gestart bij mijn ouders thuis. Nu inmiddels mijn droom voort gezet in een nieuw gebouwde salon aan huis in Haelen. Ik doe dit werk iedere dag met heel veel plezier.

Ik vind het belangrijk dat klanten zich prettig en vooral welkom voelen in mijn salon. Bij iedere behandeling wordt gekeken naar uw huid en overleggen we samen wat we het beste kunnen doen om het mooiste resultaat te behalen. Huidverbetering staat voor het aanpakken van uw huid. Maar kom je voor ontspanning? Dan ben je ook aan het goede adres en zal ik je helemaal in de watten leggen.

Persoonlijke aandacht, rust, kwaliteit, sfeer en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel en ben pas tevreden wanneer de klant dit ook is. Mijn doel is mijn klanten zich prettig te laten voelen in een relaxte, rustige omgeving en voor het optimale resultaat te gaan.

Op deze website kunt u kennis maken met de verschillende behandelingen die ik in mijn salon uitvoer. Ik streef ernaar om zo breed mogelijk klanten iets te kunnen aanbieden en volg daarom ook regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en vernieuwingen die ik in mijn salon kan toepassen.

Betaalmogelijkheden
In de salon is het mogelijk om te pinnen of om contant af te rekenen.