Over Puur 5

Ik ben Kristy Gommans, eigenaresse van Schoonheidssalon Puur 5. Ik heb het geluk gehad van mijn hobby mijn werk te mogen maken. Sinds 2015 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en beoefen ik mijn vak met veel passie en ambitie. In 2016 ben ik mijn eigen schoonheidssalon gestart bij mijn ouders thuis. Nu inmiddels mijn droom voort gezet in een nieuw gebouwde salon in Haelen.

Mijn passie ligt in het verbeteren van de huid en dat is terug te zien in de behandelingen. Ik ben enorm gedreven en perfectionistisch. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Wanneer je in de salon langs komt voor een behandeling neem ik altijd uitgebreid de tijd zodat ik jou kan helpen om jouw wensen/doelen te behalen. Ik wil oprecht mensen helpen om hun droomhuid te behalen. Ik vind het belangrijk dat klanten zich prettig en vooral welkom voelen in mijn salon. Bij iedere behandeling wordt gekeken naar uw huid en overleggen we samen wat we het beste kunnen doen om het mooiste resultaat te behalen, want iedere huid verdient het om te stralen. Ook bij ieder bezoekje aan de salon zorg ik ervoor dat je optimaal geniet.

De Salon is altijd op de hoogte van de laatste technieken en de nieuwste behandelingen. Zo volg ik ieder jaar verschillende trainingen en cursussen om hiervan op de hoogte te blijven. Ik heb me binnen Image skin care op mogen werken tot huidcoach en kan jou begeleiden om jouw huid in topconditie te brengen. Ik stop nooit met leren. Ik blijf mijn kennis verbreden en wil altijd beter worden. Natuurlijk mag je erop vertrouwen dat ik alle benodigde diploma’s en certificaten heb om mijn vak professioneel uit te kunnen oefenen. Mocht je toch nieuwsgierig zijn, bekijk dan Het overzicht van mijn diploma en certificaten.

Maak snel een afspraak. Ik laat je met veel trots zien wat Schoonheidssalon Puur 5 allemaal te bieden heeft! Online afspraak maken

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet! Ik stuur je zo snel mogelijk een berichtje terug!

Zie ik jou binnenkort ook bij Schoonheidssalon Puur 5?

Liefs, Kristy